Dé IT Agency voor top notch developers

Het vaste team van Informatus IT:

Informatus, opgericht in 2004 met als doel software te ontwikkelen die er toe doet. Dat doen wij samen met onze freelance developers met passie, betrokkenheid en kennis van zaken. In een informele maar professionele sfeer met ruimte voor de nodige humor en een klein beetje rebels. Met opdrachten die onze developers blij maken.

Binnen Informatus geloven wij dat “happier people better results” kunnen bereiken.

Jeroen
Jeroen
Oprichter en eigenaar van Informatus, samen met leuke collega’s op een informele maar professionele manier software ontwikkelen die er toe doet voor onze klanten.
Carolyn
Carolyn
Na aantal jaren gewerkt te hebben voor één van de grote IT consultant bedrijven, was ik toe voor verandering. Ik was op zoek naar een bedrijf die werknemers niet als een nummertje ziet, maar als een belangrijke asset. Het klonk als een utopie. Kort daarna, toen ik de kans kreeg om bij Informatus in dienst te treden is de overstap dan ook snel gemaakt. De informele sfeer, de menselijke benadering en verdienen wat ik echt waard ben, dat is waar ik op zoek ben. En als ik nu terugkijk, dan vraag ik mezelf af waarom ik die stap niet 6 jaar eerder heb gezet. Ik kan het echt niet beter treffen!
Arno
Arno
Ik kende Informatus als een oprecht bedrijf, zonder gladde verkooppraatjes. Informatus werkt met toppers in het vak die ook nog eens gezellig zijn. Daarom hoefde ik niet lang over na te denken toen ik gevraagd werd om bij Informatus te werken. Daar bovenop is de zeer goede beloning voor mij ook een teken dat ik gewaardeerd word voor het werk wat ik doe.
Joep
Joep
Na een aantal eerste jaren bij een groot IT consultancy bedrijf te hebben gewerkt, merkte ik dat ik een hoop tijd kwijt was aan werk gerelateerde zaken waar ik eigenlijk geen interesse in had. Hierna ben ik bij Informatus terecht gekomen, een bedrijf dat je de ruimte biedt om bezig te zijn en te leren wat je leuk vindt, waardoor je plezier en motivatie in je werk houdt. Met belangrijke zaken wordt serieus om gegaan, zaken zijn op orde en er is verder een informele en gezellige sfeer! Ik ben blij om met deze club te mogen werken en zie een leuke tijd tegemoet!
Paul
Paul
Na een aantal jaren als freelancer te hebben gewerkt werd ik door een collega bij een klant gevraagd te solliciteren bij Informatus: een klein en informeel detacheringsbedrijf waar medewerkers eerlijk worden beloond en gewaardeerd. Ik vind het in mijn werk belangrijk dat er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en om samen met je collega’s ideeën uit te wisselen over je vak en deze mogelijkheden zijn volop aanwezig bij Informatus. Voor de nodige ontspanning worden er ook regelmatig social events georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Kortom, een bedrijf waar ik graag onderdeel van uit wil maken.

70/30 model - Freelance - Payrol

Informatus IT detacheert zowel eigen top notch developers als speciaal geselecteerde freelancers.

Door onze jarenlange ervaring bij zowel start ups als enterprise ondernemingen weten wij hoe je het verschil maakt.

Informatus IT
Kerkuil 59
4822 PB Breda

info@informatus.nl

Inschrijvingsnummer K.v.K. 20117391

06-31641821

Stuur ons een berichtje

Meer weten over ons, complimenten delen of suggesties? Stuur ons een berichtje.

Dank je wel voor je berichtje, we laten zo snel mogelijk wat weten.

Failed to send your form. Please try later or contact administrator.