Samenwerken als freelancer?

Samenwerken met Informatus IT
Waarom zou je als freelancer samenwerken met Informatus IT?

Kies je als freelancer voor samenwerking met dé agency voor freelancers dan kies je voor gave opdrachten, een kernteam dat alles voor je regelt en zelf jaren als IT specialist heeft gewerkt.

Wij zijn anders dan andere bureaus. We hebben zelf zeer ruime ervaring met software ontwikkeling bij zowel startups als toonaangevende bedrijven.

Wij snappen wat je zoekt en wat je uitdaagt. Door onderdeel te worden van de Informatus Network Group krijg je ook als freelancer toegang tot de trainingen uit het freelance development program.

Wij plaatsen niet alleen top freelancers bij onze klanten, maar nemen ook regelmatig (grote) projecten aan waarbij leden van het kernteam van Informatus IT samen met jou als freelancer het verschil gaan maken.

We werken direct voor eindklanten, hanteren eerlijke en transparante marges, zorgen voor leuke kennisevents, uitje en netwerkevents.

Kortom wij zijn dé agency die je compleet ontzorgt, waardoor jij je vol kan richten op waar het om draait; gave software ontwikkelen en natuurlijk fun :-) hebben.

Met dé agency voor ondernemende developers bij je zelfstanding ondernemer maar sta je er nooit alleen voor.

Liever via Informatus IT. De ondernemende developers.

Informatus IT detacheert zowel eigen top notch developers als speciaal geselecteerde freelancers.

Door onze jarenlange ervaring bij zowel start ups als enterprise ondernemingen weten wij hoe je het verschil maakt.

Informatus IT
Kerkuil 59
4822 PB Breda

info@informatus.nl

Inschrijvingsnummer K.v.K. 20117391

06-31641821

.